Συνεργασία με την ομάδα Urban Tales

Ο Jonathan Bright είναι ερευνητής “παράξενων” φαινομένων και μυστηρίων, γνωστός από άρθρα και συνεντεύξεις του σε περιοδικά, όπως το Strange, Μυστική Ελλάδα, Φαινόμενα, Fortean Times, και κείμενα σε διάφορα συλλογικά έργα των εκδόσεων Αρχέτυπο και Άγνωστο, αλλά και την παρουσία του σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως οι Πύλες του Ανεξήγητου (Alter), Κώδικας Μυστηρίων (AstraTV), και την Αμερικάνικη σειρά, In Search of Aliens (History Channel), κ.ά. Είναι ιδρυτής της ομάδας Urban Tales, αντικείμενο της οποίας είναι η έρευνα συγκεκριμένων χώρων και τοποθεσιών που, σύμφωνα με παραδόσεις, θρύλους, ή και σύγχρονες μαρτυρίες, παρουσιάζουν ειδικό ενδιαφέρον λόγω της παρατήρησης «παραφυσικών» εκδηλώσεων-φαινομένων.

Η Μαρία Καλφοπούλου είναι ενεργό μέλος της ομάδας Urban Tales και συν-διαχειρίστρια της σελίδας της ομάδας στο facebook. Ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με την ατμοσφαιρική ‘dark’/’gothic’, αλλά και ‘urban’ φωτογραφία, και το modeling. Περισσότερα για την ίδια και τη φιλοσοφία που χαρακτηρίζει την σχέση της με την τέχνη μπορεί να διαβάσει κανείς στην πρόσφατη συνέντευξή της για το διαδικτυακό περιοδικό akRa και πλούσιο δείγμα των φωτογραφιών της παρουσιάζεται στην προσωπική της σελίδα, Hex Angel photography.

Κάποιες φωτογραφίες από έρευνες της ομάδας Urban Tales στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που ορισμένες φορές έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον κι από μεγάλα διεθνή μέσα (Daily Mail, The Sun, Mirror, The Anomalist, κ.α.), μπορεί κανείς να βρει εδώ…

UrbanTales
Youtube

Οι σελίδες της ομάδας στο facebook, όπου εκτός από υλικό ερευνών, αναδημοσιεύονται και επιλεγμένα κείμενα της επικαιρότητας που προσεγγίζουν θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων της ομάδας: https://www.facebook.com/jonathanbrightsurbantales(page)
https://www.facebook.com/groups/urban.tales/ (group)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail